Pigment Rosu, Tintofix, superconcentrat, acrilic, YaYa Color, 135 ml

 • Cod produs: GRP81
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Consultanta specializata
 • Retur in 14 zile lucratoare de la achizitie
 • 75.00 lei

 • Pretul include TVA 19%

Comanda telefonica

Contacteaza-ne telefonic pentru comanda sau pentru informatii suplimentare

0767969235
 • Superconcentrat
 • Produs profesional
 • Culori diverse
 • Usor de folosit

PIGMENT SUPERCONCENTRAT- ROSU

 

Pigment Superconcentrat – Tintofix este rezultatul unei cercetări atente și al inovației elvețiene, fiind creat cu grijă în laboratoarele din Elveția. Această formulă elvețiană aduce un nivel superior de calitate și durabilitate în proiectele tale de design interior și exterior. Ca un ceas elvețian bine realizat, Tintofix se remarcă prin precizie și performanță în adăugarea de culori intense și durabile pe o varietate largă de suprafețe.

Compatibil cu diverse materiale, precum stucco veneziano, pietra spaccata, vopsele decorative, vopsele lavabile colorate, albe sau transparente, tencuieli decorative, vopsele alchidice, lacuri alchidice, var, mortar, beton, chit de rosturi, și multe altele, Tintofix este recunoscut pentru versatilitatea sa remarcabilă.

Fie că dorești să adaugi accente vibrante, să creezi texturi unice sau să revitalizezi spațiul, Pigmentul Superconcentrat – Tintofix oferă rezultate remarcabile. Așa cum se așteaptă de la o formulă elvețiană de calitate superioară, acest pigment devine partenerul ideal pentru proiectele tale creative, aducând o notă de eleganță și rafinament. Descoperă arta culorii și detaliile elvețiene cu Tintofix și transformă-ți spațiul într-o poveste colorată, durabilă și sofisticată!

 

MOD DE UTILIZARE
Agitati recipientul, cateva minute, inainte de folosire. Adaugati continutul, treptat, in baza pe care doriti sa o colorati pana la obtinerea nuantei dorite

 

DEPOZITARE
Temperatură + 5 grade C – + 40 grade C. A se feri de îngheț!

Curieri

Coletele vor fi livrate prin intermediul unuia dintre curierii nostri ( DPD/ Fan Curier/ Cargus/ Sameday ).

Livrare standard

Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea este gratuita. Pentru comenzi sub 500 lei, taxa de livrare este 21 lei

Metoda de livrare si cost livrare

Marfurile sant livrate direct din depozitele Combinatului de Ingrasaminte Chimice Agropolychim din Devnia Bulgaria – producator.

Marfurile sant insotite de certificate de calitate , conformitate, bonuri de cantar emise de producator, fise tehnice si fise de securitate.

Livrarea produselor:

1.Transportul se poate executa cu autocamioane proprii ale cumparatorului care vor fi incarcate din depozitul Combinatului de Productie Agropolychim Bulgaria loc. Devnia – regiunea Varna in urma avizarii si transmiterii datelor de incarcare.

2.Transportul se poate efectua cu autocamioanele vanzatorului la comanda ferma, pretul transportului este de 2,5 Euro/km – un tur- , calculat din localitatea Devnia Bulgaria pana la depozitul cumparatorului. Numar de kmX 2,5 Euro/Autocamion . Pretul se factureaza fara tva. ( tranzactie intracomunitara).Cheltuielile cu returul autocamionului sant suportate de catre vanzator.

In situatia cand produsele se livreaza din depozitul vanzatorului din Bulgaria

Fara TVA. Conform legislatiei in vigoare - tranzactii intracomunitare din UE. Cumparatorul trebuie sa functioneze ca persoana juridica platitoare de TVA in Romania cu cod de TVA. (RO). Producator-Utilizator Final.(Fermier)

In situatia cand produsele se livreaza din depozitul vanzatorului din Romania

Date de facturare SC Industrial HUB SRL Cod unic inregistrare: 49066113 Nr. Registrul Comertului: J34/747/06.11.2023 Adresa: loc. Turnu Magurele, jud. Teleorman Cont: RO63 RNCB 0247 1759 4802 0001Banca: BCR Turnu Magurele , Tel: 0040761547707.

Transfer Bancar

​​

​Plata prin Transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de SC KLM GREEN TECHNOLOGY SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Pentru plata prin transfer bancar aveti nevoie de urmatoarele date:

 • ​Nume firma: SC Industrial HUB SRL
 • Cod unic inregistrare: 49066113
 • Nr. Registrul Comertului: J34/747/06.11.2023
 • Adresa: loc. Turnu Magurele, jud. Teleorman
 • Cont: RO63 RNCB 0247 1759 4802 0001
 • Banca: BCR
 • Livrarea comenzii se face dupa confirmarea platii.

Spune-ti opinia

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp